Bokkatalog for krim og thriller

Sistemann stenger porten

«Sistemann stenger porten» ser verden gjennom utviklingssjef Tore Hallviks øyne, i den tidlige fasen av internett, før nettet ble allemannseie og før vi lærte at deling av private data er farlig. Intriger, sabotasje og maktspill kolliderer med innside handel, datamisbruk og børsmanipulasjon. Boken følger Tore Hallvik og hans problemer med å imøtekomme salgsavdelingens overdrevne løfter, mestre utviklernes misnøye og sjefens forventninger til rask profitt. Kan Tore finne balansegangen mellom jobb og privatliv, eller blir forholdet til forloveden ødelagt? Bokens handling foregår i Oslo i 2001, men det kunne like gjerne vært i dag. Du blir dratt inn i et spill, et råttent spill som varer helt til siste side er lest.

Heftet: kr. 225,-

https://www.datakrim.no

https://www.datakrim.no

Den russiske bjørnen våkner

Butikkeier Jarl Eggen har stadig innbrudd i lageret sitt. Det viser seg at ranerne kommer fra Russland., like over grensen som går gjennom Svanevatn.Det russiske forsvaret oppdager dette, og blir oppfordret av mafiaen til å utnytte dette til egen vinning ved å gå inn i Kirkenes for å sikre egne interesser som allerede er etablert der. Mafiaen har selvfølgelig sine egne interesser å sikre. Forsvaret går delvis med på dette og det utvikler seg til mer enn både forsvaret og mafiaen hadde tenkt seg.Jarl Eggen blir infiltrert i dette og får en sentral rolle i å få russerne ut av landet igjen. 

Pris: kr. 200,-

http://www.byggkom.com

http://www.byggkom.com

«Vokterne» er en historisk krimroman, med rot i virkelige hendelser rett etter første verdenskrig, og en pandemi som bakteppe. Det er scenarioet i Svein Gudbrandsens debutroman. Mer info på hjemmesiden http://sveingudbrandsen.no

Pris: Pocket kr 229, Innbundet kr 329 Vipps til nr. 697601 med ditt tlf nr og adresse så sendes boken fraktfritt

http://sveingudbrandsen.no

«Iris» er krim på engelsk om mord, selvmord, kjærlighet og bedrag

Pris og bestilling: https://www.adlibris.com/no/sok?filter=author%3AChand%20Svare%20Ghei

http://Pris og bestilling: https://www.adlibris.com/no/sok?filter=author%3AChand%20Svare%20Ghei

Bøkene til Ole Johan Andersen er inspirert av virkelige hendelser han ble konfrontert med da han tjenestegjorde som politimann. Tema i alle bøkene er rusrelatert kriminalitet.

http://www.olejohanandersen.no

«På ville veier – mot ukjent mål» er en rusrelatert kriminalroman med undertoner av kjærlighet til naturen, manglende forståelse for rusavhengighet, kriminalitet og med et snev av parapsykologi. Hva skjer med en gutt som har arvelige alkoholgener og er disponert for å bli rusavhengig? Hvordan kan det være mulig å kombinere rus med turer i skog og mark? Hva skjer når det også viser seg at en skjult egenskap fra tidligere generasjoner dukker jevnlig opp i en persons liv? Parapsykologi skal ikke bagatelliseres.

Pris: På ville veier – mot ukjent mål kr. 250,- + porto

«Fanget i englestøvnettet»

Romanen tar i all hovedsak for seg 1990-tallet da kosovo-albanerne sto for mye av narkotikainnførselen og omsetningen i Oslo-området. Etter hvert spredte dette seg til de nærliggende distrikter og bygder. Midt oppe i denne harde og tragiske utviklingen jobbet politietterforsker og privatpersonen, Koivo. I visse kretser er det umulig å løpe fra fortiden.

Pris: kr. 199,- + porto

I «Fluefangeren» har odelsgutten, Peder, en vanskelig barndom, oppvekst og skolegang med mobbing og kriminalitet. Et pokerlag midt på 1800-tallet ble aldri glemt da Peders storgård mistet både skog og mark. Fem generasjoner senere tok Peder på seg ansvaret med å rydde opp, i tråd med farens ønsker. Mange tvilte på Koivos utradisjonelle etterforskningsmetoder…….

Pris: kr. 99,- + porto

I «Mot bedre vitende» får et fuktig bursdagsselskap et tragisk etterspill. Gode venninner får problemer på hvert sitt hold. Den pensjonerte etterforsker, Koivo, blir hyret inn igjen til den lokale politistasjonen etter ønske fra kriminalsjef Håkonsen. Etter hvert som etterforskningen av et drap skrider frem, skjer det ytterligere alvorlig kriminalitet i den middelstore byen på Østlandet. Etterforskningen blir krevende.

Pris: kr. 99,-. Porto tilkommer.

Ny revidert utgave av tre steiner til nøkken:

Tre steiner til nøkken er en samling historier hvor vi følger Robert Baastad under oppveksten i bygda Øyerstad, i Indre Østfold. Boka er mørk og dyster, men også full av humor, latter, litt lys og noe håp.

https://3steinertilnokken.no/

https://3steinertilnokken.no/

Bak hver en dør :

En uhyggelig stemning legger seg over Langestrand. De ansatte i hjemmesykepleien i sone Bølgen er livredde for å gå på jobb. Flere av brukerne har hatt besøk på kvelds- eller nattestid. Det har ikke vært innbrudd.

Tidlig en morgen oppdager en turgåer en druknet person i Farriselva. Det blir også funnet en gjenstand som knytter seg til hjemmesykepleien. Politiet retter søkelyset mot tjenesten.  Snart eskalerer det hele; dulgte historier fra fortiden får svært alvorlige konsekvenser. Louise Bøkker, en tidligere studievenninne av avdelingsleder Beate, jobber nå som privatetterforsker. Beate kontakter henne for å få hjelp til alle problemene og utfordringene, slik at hun kanskje kan få tilbake kontrollen i sone Bølgen. Samtidig oppstår det spenninger i familierelasjoner, hvor adopsjon og arv er i hovedfokus. 

Vi følger karakterer både innenfor og utenfor sykepleiermiljøet i et intrikat og livsfarlig drama, hvor historiene spenner seg fra 1917 til 2017.

http://www.owal.no

Pris: Kr 349- sendes frakt fritt eller leveres på døren i Larvik. Vipps: 46632120