Om oss

NIFS

Norges IndieForfatter Sentrum SA

Hvem er vi og hva vil vi?

NIFS er en non-profit organisasjon av indieforfattere for indieforfattere som vil gjør det enkelt å være indieforfatter i Norge.

Norges IndieforFatter Sentrum ble stiftet og registrert i 2019. Det etableres lokale grupper etter behov og ønske fra medlemmene. Disse er selvstyrt men følger samme regler og vedtekter som hovedorganisasjonen. Per i dag en Norges IndieForfatter Sentrum avdeling Larvik og en Forening for Indieforfattere i Romsås. 

Man kan bli bedre kjent med organisasjonen ved å melde seg inn i en gruppe på fb. Den heter Norges IndieForfatter Klubb. Ved å melde seg inn i Norges IndieForfatter Sentrum får man tilgang til en rekke tjenester og andre interne grupper.

NIFS ønsker å bidra til at du som kunde har en enklere og bedre tilgang til et større boktilbud. Mange gode bøker faller igjennom kravet hos etablerte forlag fordi de treffer en liten lesergruppe, tar opp et nisje-tema og derfor ikke lover stor nok fortjeneste – ofte fordi forfatteren er ukjent.

Hvordan vil vi oppnå våre mål?

Vi vil hjelpe forfatteren med publisering av bok slik at den får høyest mulig kvalitet igjennom en steg for steg-veileder, sjangre-team for support, tjenesteutveksling og inspirasjon og liste over utprøvde profesjonelle aktører som kan kontaktes.

Vi avholder seminarer og kurs.

Vi vil gjøre forfatteren kjent for publikum ved å publisere omtale av forfatterne og publikasjonene på so-me, hjemmeside og i bibliotek.

Vi vil etablere direkte kontakt mellom forfatter og kunder via bokmesser, bokbad, kontaktlinker på hjemmesiden og so-me og nettbutikk.

Du finner fortløpende oppdatering på facebooksiden:

https://www.facebook.com/norgesindieforfattersentrum

Du kan ta kontakt med oss på: post@nifs11.noStyret består av :


Leder: Ingrid Strümke

Nestleder: Paal Espen Wingard


Styremedlem: Ørjan Torgersen